Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

Chimoon aromatherapie en massage werkt uitsluitend op afspraak. En afspraak kun je maken op verschillende manieren: telefonisch, via de mail of messenger of whats app. Uw afspraak wordt altijd binnen 48 uur bevestigd.

Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage of aromatherapie behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Bij Chimoon aromatherapie en massage worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.

De massage werkt niet medisch, stelt geen diagnose en is preventief.

Aromatherapie consult is geen vervanging van de huisarts

Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt u medicijnen dan kan ik u vragen of u overlegt met deze arts of een aroma therapie en of massage wenselijk is tijdens de behandelperiode.

Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

Betaling verloopt contant via Izettle of Tikkie en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.

Een cadeaubon is inwisselbaar voor het bedrag die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.

Chimoon aromatherapie en massage is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Chimoon aromatherapie en massage aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten. Als u voor een aromatherapie consult komt is dit geen probleem.

Hygiëne staat in een hoog vaandel. Het is prettig als u ook aan uw persoonlijke hygiëne denkt, neem voor een massage een douche of bad.

Chimoon aromatherapie en massage werkt uitsluitend met oliën op natuurlijke basis en van hoogwaardige kwaliteit.

Mobiele telefoons dienen voor uw eigen rust uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Chimoon aromatherapie en massage niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage of aromatherapie behandeling die aan jou gegeven is.

Het privacy reglement is van toepassing. Zie website.

Tot ziens in mijn praktijk!

Wilt u een afspraak maken? Graag sta ik u persoonlijk te woord. Tel: 06-24404321