Er zijn veel klachten die je via aromatherapie kan behandelen

Bij Chimoon kun je terecht voor een aromatherapie consult, gericht op lichamelijke klachten maar ook geestelijke klachten.

We starten met een anamnese aan de hand van een algemene vragenlijst, deze lijst is vooral bedoeld om een beeld te krijgen van je gezondheid en eventuele contra indicaties voor het gebruik van essentiële oliën.

Daarna gaan we in op jouw specifieke vragen, dit kan heel breed zijn, slaapproblemen, stress, angst, verdriet enz. Maar ook fysieke klachten: acne, wratjes, eczeem, tandvleesproblemen, hooikoorts, menstruatieklachten, weerstandsproblemen, hartkloppingen enz.

Een consult duurt ongeveer 45 minuten. De eerste keer kan dit langer duren in verband met een intake.

Tijdens het consult zul je direct de werking van essentiële oliën ervaren en krijg je alvast advies voor het gebruik voor thuis. Na het consult stuur ik via de mail uitgebreide informatie over de oliën en mijn aanbevelingen en eventueel receptuur om zelf oliën te mixen en hoe deze in te zetten.

Aromatherapie consult  45 min €30,00

Een consult kan uitgebreid worden met een aromatherapie massage.

Een consult en adviezen daaruit kunnen aanvullend werken op diversen therapieën, maar ook losstaand heeft dit goede resultaten. Aromatherapie is altijd ter aanvulling en ondersteuning. Een consult bij Chimoon vervangt geen huisarts.