Lomi Lomi

In de Hawaiiaanse filosofie, de Huna, gaat het vooral om twee zaken: Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Een Lomi Lomi massage helpt om die blokkades op te heffen en heeft daarom een helende werking. Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, continue vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Bij Lomi Lomi wordt met handen, de onderarmen en ellebogen gemasseerd.

Een Lomi Lomi massage is pure ontspanning en wordt uitgevoerd op de verwarmde massagetafel waarbij de warme olie rijkelijk vloeit.

Lomi Lomi massage, 60 minuten €50,00
Lomi Lomi massage, 90 minuten €70,00
Lomi Lomi face massage, 45 minuten €30,00

Aroma Touch behandeling, 50 minuten €40,00

Zachte ritmische massage. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (je ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van je immuunsysteem, ontstekingen in je lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zul je tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Je wordt van top tot teen gemasseerd en is zeer ontspannend.

Aromamassage, 60 minuten  € 45,00

Bij aromamassage gebruik ik een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat het hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden. Deze zachte lichaamsbehandeling in combinatie met essentiële oliën naar keuze is een van de fijnste anti-stress behandelingen die je je kunt indenken. In de behandeling worden hand-, voet- en gezichtsreflexologie gecombineerd met aromatherapie. Je wordt in een staat van diepe ontspanning gebracht, zodat de helende geuren optimaal kunnen inwerken op je lichaam en geest. Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

Lees voor het boeken van een massage altijd de contra indicaties. Klik Hier

Hot stone massage, 60 minuten € 50,00

Massage met warme stenen, om een nog diepere ontspanning van de spieren te bevorderen

Hot stone massage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 55˚ C. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen.
De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. Een hotstone massage kan helpen bij: spanningen, stress, spier- en spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

Lees voor het boeken van een massage altijd de contra indicaties. klik hier.